Luk fuldskærm
Skolevej 24, 7570 Vemb
NY PRIS

Hvorfor ikke flytte til Bur! Her får du 121 velindrettede bolig kvm, 27 kvm overdækket terrasse, 28 kvm carport og isoleret værksted, samt et udhus på 20 kvm. Alt sammen placeret på en 1330 kvm stor grund og tæt på byens daginstitutioner.

Der er plastvinduer i huset, heraf de fleste 3-lags energi ruder. Der er flere klinkebelagte områder med gulvarme, blandt andet køkken og bryggers. Huset er løbende renoveret med gulve og lofter og fremstår i lys og indbydende stil.

Fra indretningen kan nævnes:

* HTH køkken fra 2013
* HTH badeværelse fra 2014 med plads til vaskemaskine og tørretumbler
* forgang er sløjfet og udgør sammen med fordelingsgang et funktionelt multirum - der vil også være mulighed for etablering af et ekstra toilet
* 3 soverum
* dejlig vinkelstue i åben forbindelse med køkken - her vil der være mulighed for indretning af et ekstra værelse
* bryggers med masser af skabsplads HTH

Alt fremstår velholdt og i god stil med murede indervægge, nyere indvendige døre, hvidpigmenterede rustiklofter mv. Der er brændeovn, pillefyr og et efterisoleret loft (350 mm).

Er du til godt landsbymiljø, gode naboer, trygt miljø med daginstituioner, togforbindelse til Vemb/Ulfborg og Holstebro og rigtig god natur i området - så kunne Bur være et godt bud på et dejligt sted at bo. Der er iøvrigt skole til 7. klasse, supermarked og specialforretninger i Vemb.

Velkommen på Skolevej 24 - kom med Liselotte eller Mogens fra BoligOne til Bur og se denne skønne villa!

Information om boligen

Bolig 121 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1330 m2
Carport 28 m2
Garage 58 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 802-0052
Type Villa
Opført / Ombygget 1975
Energimærke D

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering