Luk fuldskærm
Skoleparken 12, 7500 Holstebro
Med uforstyrret beliggenhed på rolig villavej i Skoleparken præsenterer vi dette velindrettede rækkehus med med 4 værelser og udestue.

Rækkehuset fremstår attraktivt med god beliggenhed på stor grund med gårdhave lignende miljø, hvor der er gode uderum med overdækkede arealer og flisebelagte terrasse områder.

Beliggenheden i den nordlige bydel giver let adgang til alle hverdagens faciliteter, indkøbsmuligheder, folke- og friskole, erhvervsskoler og der er buslinier til Holstebro city med gågade og kulturtilbud.

Udover at få et hus der er velholdt og med en god beliggenhed får du fornøjelsen af, at sælger i 2021 udskiftede det store vinduesparti i stuen til 3-lags glas og forddør og tagvinduer er skiftet i 2014.

Carport er også en del af tilbuddet på dette hus, sammen med 2 skure i tilknytning til garage og terrasse. På nordsiden af huset der der bygget separat udhus i træ - der er i dette boligtilbud også tænkt på, at der skal være opbevaringsplads til den travle familie.

Kort sagt, et rigtigt godt boligtilbud i den nordlige bydel - ring til Liselotte og Mogens hos BoligOne og bestil en fremvisning.

Velkommen i Skoleparken nummer 12.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.

Information om boligen

Bolig 122 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 974 m2
Carport 20 m2
Udhus 11 m2
Sagsnummer 801-2525
Type Villa
Opført 1969
Energimærke D

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering