Luk fuldskærm
Skiferparken 2, 7500 Holstebro
Nu har du chancen for at erhverve et velbygget og indflytningsklar rækkehus fra det lokale byggefirma Jensen & Jensen. Boligen er en del af en samlet bebyggelse på ialt 16 enheder. Udover super god kvalitet i boligen får du også flisebelagt terrasse og bebyggelsen giver mulighed for valg imellem 1 og 2 plans huse.

Beliggenheden i den nordlige bydel er meget central til hverdagens faciliteter som skole, daginstitution og mulighed for dagligvare indkøb. Ligger tæt på Holstebro motorvejen, så der er optimale muligheder for pendling ud af byen.

Du får her et hus i den sædvanlige håndværksmæssige kvalitet fra Jensen & Jensen med en super god indretning, der kan beskrives som følger for 1 plans udgaven:

- entre med døre til bryggers og opholdsafdeling
- bryggers plads til vaskemaskine og tørretumbler
- 2 værelser med 1 skab i hver
- soveværelse med skabsvæg
- dejligt badeværelse med brus og skabe
- stort kombineret opholdsrum og alrum i åben forbindelse med køkken
- fra opholdsrum udgang til terrasse

Huset er opført i gode materialer og med gode løsninger, heraf kan nævnes gulvvarme i alle rum med styring, hvide indvendige døre, 3-lags energi vinduer i træ/alu, indervægge i porebeton, der spartles og males, ventilationsanlæg som Nilan. Materialer og beskrivelse af byggeri fremgår af materialebeskrivelse.

Velkommen på Skiferparken - lyder disse helt nye rækkehuse som noget for dig, må du hellere ringe til Liselotte og Mogens hos BoligOne for en snak.

Information om boligen

Bolig 118 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 339 m2
Skur 4 m2
Sagsnummer 801-8024
Type Villa
Opført / Ombygget 2022
Energimærke A2015

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering