Luk fuldskærm
Skårenvej 11, 4700 Næstved
Leder du efter en unik og charmerende landvilla med en skøn og rolig beliggenhed?
Så kunne denne skønne ejendom være lige noget for dig.

På en lukket lille stikvej, ligger denne helt enestående ejendom, der bl.a. med sine afrundede stråtækte gavle og indretning skaber en helt speciel stemning inde som ude. Udenfor venter en stor og solrig have, hvor du kan glæde dig til at sidde under den hyggelige overdækning og kigge ud på dyrelivet omkring dig. Haven er omkranset af skov og marker.
Ejendommen er beliggende ca. 10 minutters kørsel fra alle faciliteter i Næstved og Storcententret, hvor der er gode muligheder for shopping eller storindkøb.

Ejendommen er generelt lavloftet, anslået 180 cm. og er derfor ikke egnet til høje personer.

Indgang kan bl.a. ske via den gode og flisebelagt entré med adgang til spisestuen, køkken og et godt gæstetoilet. Videre gennem den fine spisestue, bliver du mødt af en hyggelig og stor stue med en charmerende halvcirkelformet stueafsnit, brændeovn og delvis dobbelthøjde med åben trappe til 1. salen. Fra stuen kan du gå videre ind i det tilhørende værelse af god størrelse med med udgang til haven via de dobbelte glasdøre til den skønne overdækkede terrasse.

Spisekøkkenet byder på masser af skabsplads og udgang til den sydlandske flisebelagte gårdhave, rummeligt bryggers i tilknytning til eget vandværk.
Til sidst i stueetagen, får du et stort soveværelse med adgang til eget badeværelse med bruseafdeling samt adgang til sauna.

1. salen, indeholder åben repos til stuen, et disponibelt rum samt et stort loftsrum, hvor der venter gode muligheder for indragelse til boligformål.

Endvidere disponeres over bred carport og udhus.

Hele ejendommen emmer af atmosfære, ro og charme og skal opleves.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf. 21 12 21 23.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 192 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1632 m2
Carport 25 m2
Udhus 9 m2
Sagsnummer 2736-679
Type Villa
Opført 1700
Energimærke E

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering