Luk fuldskærm
Sandbakken 12, 4700 Næstved
Velkommen til denne utrolig flotte og spændende villa beliggende helt perfekt i det naturskønne Appenæs. Villaen, der med sine 251 kvm har masser af plads til den store familie er opført i 1969. Boligen er fordelt med 142 skønne, lyse boligkvadratmeter i stueplan og 109 kvm god og anvendelig kælder med 7 disponible rum, god lofthøjde og egen indgang.

Planløsningen er optimal, og indeholder i stueplan store åbne fællesrum, overalt med godt udsyn til naturen udenfor.
I stueplan er boligen indrettet med et flot køkken alrum i åben forbindelse til den store stue. Fra stuen er der udgang til den solrige have og det store terrasse område. I stueplan er der desuden 2 gode værelser, et stort soveværelse, badeværelse, gæstetoilet, samt et rummeligt bryggers. Køkken og gæstetoilet fremstår med hvide elementer fra Vordingborg Køkken og i flere værelser er der flotte indbyggede IKEA skabe - i soveværelset med god indretning.

Stue og værelser fremstår med filt på væggene, gipslofter og det flotte Junckers trægulv er afslebet i det seneste år. Paneler og indvendige døre i stuen og på værelserne er udskiftet i det seneste år.

I køkken alrummet er der etableret en hyggelig brændeovn og der er nedgang til boligens kælder. Kælderen indeholder disponible rum og et badeværelse med brus. Der er egen indgang i kælderen og vinduer i flere rum. Ude venter den nemme og dejlige have med gode terrasser på begge sider af huset samt en stor carport med integreret skur.

Ejendommen er beliggende utrolig attraktivt med kort afstand til det dejlige naturområde Sandbakken. Skole, daginstitution og indkøb ligger i en radius af to kilometer. Med en adresse på Sandbakken 12 vil I kunne nyde det attraktive Appenæs, nærheden til vandet i Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb, det hyggelige miljø ved Jakobshavn, den skønne natur og skovene ude på Appenæs Hoved og på Gavnø. Afstand til Næstved midtby er kun 10 min i bil.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 142 m2
Kælder 109 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 906 m2
Carport 47 m2
Sagsnummer 2736-767
Type Villa
Opført 1969
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering