Luk fuldskærm
Samsøgade 12 4 th, 9000 Aalborg
Søger du en god andelsbolig med en suveræn beliggenhed? Så kig videre her.

Her finder du en hyggelig bolig i det skønne Øgadekvarter i Aalborg. Velegnet bolig til såvel den enlige samt parret, der ønsker en bekvem tilværelse nær alle hverdagens gøremål.

Selve ejendommen er en flot rødstensejendom fra 1943 lige overfor Færø Plads med bl.a. stor dagligvareforretning og masser af små detailbutikker. Kort sagt et område, der oser af miljø. Desuden kun kort afstand til Østre Anlæg samt byens lækre nye havnefront med bl.a. Nordkraft - Musikkens Hus med masser af hyggelige pubs, cafeer og restauranter i nærheden.

Her på 4 sal har du en fantastisk udsigt over området.

I lejligheden træder du indenfor i en lys entré. Skøn lys stue med flot trægulv og pragtfuldt lysindfald fra de sydvestvendte vinduer. Stort lækkert soveværelse med udgang til stor rummelig østvendt altan, hvor der er ro til at kunne nyde byens stilhed. Flot nyere køkken i New Yorker stil med god skab skabsplads. Velindrettet badeværelse med skabsmiljø og bruseniche.

Kontakt mig for en uforpligtende fremvisning af denne lækre bolig - ring 20 33 55 50.

Information om boligen

Bolig 55 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 2401 m2
Sagsnummer 843-1402
Type Andelsbolig
Opført 1943
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering