Luk fuldskærm
Runestenen 79, 4700 Næstved
Nu kan I blive de næste ejer af dette fine enderækkehus i Næstved Syd, der med sin velovervejede planløsning blandt andet byder på to gode værelser og en stor, lys stue. Det ene værelse er oprindelig 2 værelser og kan nemt etableres som sådan igen.
Ejendommen er beliggende med en dejlig lukket have og fra det børnevenlige kvarter har I kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Ejendommen er opført i gule facadesten og fremstår som en perfekt bolig til både børnefamilien, der ønsker at være samlet på ét plan, seniorer, der ønsker en bekvem, god bolig samt til singlen eller til den nystartede familie.

Boligen er i 2021/22 blevet istandsat af aut. håndværkere for mere end kr 250.000 med blandt andet flot malerarbejde, gulve, vinduer/vinduesparti, radiatorer, fronter i køkkenet fra HTH samt armatur og toilet på badeværelset.

Boligen indeholder: pæn kombineret entrè/bryggers med plads til vaskefaciliteter, hvorfra I træder direkte inde i husets tosidet køkken, der ligger i åben forbindelse til den store indretningsvenlige stue. Boligen rummer endvidere to flotte værelser, der har udgang til et stort fællesrum i form af en møblerbar entre med skabsvæg. Det ene af værelserne har tidligere været 2 værelser, hvilket nemt kan genetableres. Derudover venter der jer, et flot moderniseret badeværelse med bruseniche.

I haven, der er omkrænset af et flot sort hegn, kan I glæde jer over en nem beplantning og græsplæne.

Ejendommen er beliggende på hjørnegrund i et roligt og børnevenligt område med mulighed for parkering lige uden for døren og I vil komme til at bo tæt til alle familiens aktiviteter, mens et stisystem gør det nemt at komme til nærområdets supermarkeder, børnepasningsmuligheder og skole. Fra ejendommen er der desuden cykelafstand til idrætsanlæg og nærtliggende grønne områder. Blandt andet det skønne skovområde nær Fruens Plantage og den smukke natur ved Gavnø.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 285 m2
Sagsnummer 2736-821
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering