Luk fuldskærm
Runestenen 31, 4700 Næstved
Leder du efter et lækkert og smagfuldt renoveret enderækkehus spækket med lækre detaljer, der er lige til at flytte ind i, så se lige her!!

Enderækkehuset renoveret i en æstetisk og smuk stil - og udvendig i den lukkede gårdhave, kan du glæde dig over et dejligt ugenert uderum.

Boligen indeholder blandt andet et flot Kvik køkken fra 2020 fyldt med flotte integrerede hårde hvidevarer. Sælger har fundet plads til et integreret vinkøleskab samt prioriteret installation af en Quooker for kogende vand, så ikke alene er køkkenet utrolig smukt at se på, det er også optimeret med lidt lækkert interiør for at forsøde hverdagen.

Husets badeværelse og gæstetoilet fremstår med flotte originale fliser på gulvet. Begge rum er renoveret i 2020 og i badeværelset kan du glæde dig til et bad i den store bruseniche, bag en glasvæg og under strålerne fra en lækker rainshower bruser.

Yderligere rummer huset 3 gode værelser, en rummelig entrè samt en dejlig stor stue med et stort vinduesparti og udgang til den flisebelagte lukkede gårdhave

Alle vægge fremstår med filt. Gulve og indvendige døre i boligen er fra 2020

Af andre finesser kan nævnes at el installationer samt el tavle er skiftet i 2020, der er indlagt Fibia og i bryggerset er der indsat et BWT anlæg.

Ejendommen er hulmursisoleret og vinduer og døre er udskiftet i 2020.

Her skal du ikke bekymre dig om andet end at pakke flyttekasserne ud!

Lyder det som noget for dig, så kontakt os endelig for en fremvisning. Vi står klar til at hjælpe dig videre i din nye boligdrøm.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 173 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer 2736-675
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering