Luk fuldskærm
Runestenen 28, 4700 Næstved
Leder du efter et lækkert og smagfuldt renoveret rækkehus, der er lige til at flytte ind i, så se lige her!!

Velkommen til Runestenen 28 - her skal du ikke bekymre dig om andet end at pakke flyttekasserne ud.

Rækkehuset er flot istandsat i morderne stil og beliggenheden bliver ikke meget bedre med en dejlig lille solrig lukket have, tæt på både indkøb, skole/institution og offentlig transport.

Rækkehuset har gennem de sidste 2 år gennemgået en fin istandsættelse med blandt andet fine gulve, et utrolig flot køkken med alt i hårde hvidevarer, samt et lækkert badeværelse med en god bruseniche. Dertil kommer et lyst, rummeligt bryggers og stort anvendeligt skur i haven.

Alt fremstår i virkelig pæn stand og materialevalget er flot og moderne.

Planløsningen er optimal, med både et gæstetoilet og et badeværelse samt et smukt tidløs køkken, der er flot integreret i den store, indretningsvenlige stue.

Fra stuen er der direkte udgang til den hyggelige solrige have, hvor den fine terrasse blot venter på, at blive indrettet med familiens havemøbler.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os endelig for en fremvisning. Vi står klar til at hjælpe dig videre i din nye boligdrøm.

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 194 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 2736-607
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering