Luk fuldskærm
Runestenen 121, 4700 Næstved
Velkommen til Runestenen 121 hvor vi nu kan invitere jer med indenfor i dette fine og velbeliggende enderækkehus. Enderækkehuset er beliggende på en stor ugenert hjørnegrund.
Med denne adresse kommer I til at bo centralt, og fra adressen er der ikke langt til hverdagens nødvendigheder. I en radius af cirka én kilometer når I således både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, hvilket gør hverdagens gøremål let som en leg.

I bydes velkommen til boligen via en flot formiddags terrasse og videre ind i ejendommen via huset nuværende eneste indgang,
Man mærker straks en indbydende og rar atmosfære i hjemmet, hvilket blandt andet kan tilskrives det flotte åbne køkken.
Køkkenet er holdt i hvide elementer med flot matchende bordplade. Køkkenindretningen er designet med hjælp fra et professionelt køkkenfirma og fremstår i moderne stil med en skøn halvø, der helt sikkert hurtigt vil blive familiens ynglingssted i hverdagen.

Boligen er med sine 106 veludnyttede kvadratmeter indrettet med en god kvadratisk stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Her indretter I jer nemt med en hyggelig sofaafdeling og en fin spiseafdeling. Stuens rummelighed, gør det dejlig nemt at have mange gæster. Fra stuen er der udgang til en helt fantastisk, dejlig og stor overdækket terrasse. Boligen indeholder desuden 3 gode værelser, det ene med indbyggede skabe og et fint badeværelse med gulvvarme.
Huset oprindelige entrè er i dag indrettet som et flot lyst rum, med masser af anvendelses muligheder. Rummet fremstår med et flot etableret vinduesparti i den gamle indgang, hvilket efterlader rummet dejlig lyst og utrolig hyggeligt.
I det flotte bryggers har sælger elegant gemt både vaskemaskine, tørretumbler og fjernvarmeinstallationen bag et pænt skydedørsarrangement.

Udenfor kan I glæde jer over en nem, lukket og ugenert have. I haven er der ligeledes et stort, godt skur med strøm indlagt og med gennemgang fra forhaven til baghaven.

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 221 m2
Udhus 15 m2
Overdækket indgang 3 m2
Overdækket terrasse 19 m2
Sagsnummer 2736-680
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering