Luk fuldskærm
Runddyssen 58, 4700 Næstved
Ønsker du en bolig i Dyssegårdsparken, der er istandsat og indflytningsklar, så er vi glade for at kunne byde dig velkommen indenfor på Runddyssen 58!

Boligens 106 kvm er istandsat og fremstår indflytningsklar med blandt andet alt i hårde hvidevarer, flotte indvendige døre og nye 3 lags termoruder.

Boligen er placeret med den mest perfekte placering, på en stor ugenert sydvendt hjørnegrund.

Overalt indenfor er boligen nyistandsat med gode materialer og fremstår stilrent og moderne.
Boligen indeholder en flot entrè, gæstetoilet, flot badeværelse med håndklædetørrer, stor bruseniche, flotte moderne klinker på gulv og væg samt væghængt toilet og et smukt sort badeværelsesmøbel.
Køkkenet, der ligger i åben forbindelse til stuen er et flot hvidt og tidsløst Epoq køkken. Alle hårde hvidevarer er fra november 2022.
I bryggerset er der opsat ny vaskemaskine og tørretumbler og der er god plads til etablering af skabe eller bord efter eget ønske.

Ejendommen er istandsat med nye gulve og alle døre og vinduer er nye. Der er i stuen etableret en ny radiator foran det flotte nye gulv-til-loft vinuduesparti. Lysindfaldet fra ovenlysvinduerne er optimalt og etableret i en flot åbning mod boligen.

Haven er nok en af dyssens bedste. Den er af en god størrelse, vender mod syd og så er etableret 2 separate og anvendelige skure på grunden.

En absolut spændende bolig, der tilmed kan overtages hurtigt. Kontakt os på tlf. 21 122 123 for en fremvisning. Vi svarer alle ugens dage!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 230 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer 2736-774
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering