Luk fuldskærm
Rosengade 5, 8700 Horsens
Søger du villa med udsigt? - så se her.

Denne spændende ejendom er beliggende i attraktivt kvarter, tæt på Nørrestrand, som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter, så som Forum Horsens, svømmehal, fængselets events m.m. ligger i gåafstand fra denne dejlige ejendom.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne velholdte bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Ejendommen indeholder en lys entre/mellemgang. Husets hjerte er stuen der både har spise- og tv-afdeling. Der er store vinduespartier, der giver et godt lysindfald. Ældre køkken med mindre spiseplads. Her er en skøn udsigt til Nørrestrand.

Soveværelse med skabsvæg og udsigt.

Stort barneværelse med faste skabe.

Badeværelse med håndklædevarmer og bruseniche.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er egen indgang, stort vaskerum, viktualierum samt 2 disponible rum. Det ene passer perfekt til husets teenager.

Udover en spændende ejendom er der garage på 21 m2. Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasseforhold, hvor solen kan nydes. En have der egner sig perfekt til børn/leg.

Information om boligen

Bolig 80 m2
Kælder 57 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 457 m2
Garage 21 m2
Sagsnummer 27352217
Type Villa
Opført 1949
Energimærke E

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering