Luk fuldskærm
Rønneparken 13, 4700 Næstved
På en rolig og lille lukket villavej kan vi nu byde jer indenfor i denne flotte villa i Næstved Syd.
Ejendommen er en velholdt 1-plansvilla på 143 kvm + 40 kvm kælder, opført i gule sten. Dertil en garage på 27 kvm fra 2007.

I kommer til at bosætte dig i et roligt og børnevenligt område, hvor I kommer til at bo tæt på alle familiens aktiviteter. Der vil heller ikke være langt til indkøbsmuligheder, institutioner og skole, som alle ligger i nærområdet. Fra ejendommen vil I desuden være i cykelafstand til idrætsanlæg og nærliggende grønne områder, blandt andet den smukke natur ved Gavnø.

I bliver budt velkommen ind i husets entrè. Entrèen har god plads til overtøjet, fungerer som praktisk fordelingsgang og giver adgang til flere af boligens rum samt nedgangen til ejendommens kælder.

Køkkenet, som tilgås fra entrèen, er et flot og velholdt lyst rummeligt køkken, med fin plads til, at I kan være flere om madlavningen. Her vil der også være plads til hygge i hele familien, når dagens måltider skal indtages.

Boligens store lyse stue er opdelt i en opholdsstue og en spisestue. Spisestuen er af god størrelse og har plads til et godt middagsselskab: I spisestuen er også boligens pilleovn placeret. Opholdsstuen giver ligeledes et lyst udtryk og er indrettet med en hyggelig sofa-afdeling og gode tv-pladser. Fra begge stuer er der udgang til en god sydvendt træterrasse, hvorfra I kan nyde sommerens sol.
Boligen byder desuden på et fint badeværelse og 3 gode værelser.

Kælderen består af et godt bryggers og 3 disponible rum, og med mange gode opbevaringsmuligheder.

Hvis denne velholdte villa lyder som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 143 m2
Kælder 40 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 776 m2
Garage 27 m2
Sagsnummer 2736-586
Type Villa
Opført 1957
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering