Luk fuldskærm
Ringstedgade 230, 4700 Næstved
Nu kan vi byde velkommen til denne fine rødstensvilla i et plan, der byder på 87 kvadratmeter og en placering tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Du bliver budt velkommen ind i en fin entre, som også fungerer som fordelingsgang og giver adgang til alle boligens opholdsrum og en udgang til boligens halvt overdækkede terrasse.
Boligen byder på et ældre køkken, der er et stort og lyst med lyse og gode materialer. Her er plads til at flere kokkererer aftenens måltid, mens der også er fundet plads til en fin spiseplads til familien.
Den indretningsvenlige stue er ligeledes stor og lys og har plads til et sofaområde, men også en spiseafdeling, til man får gæster på besøg. Stuen er pt. indrettet med et soveværelse/kontor i den ene ende.

Derudover får du glæde at et flot badeværelse, et værelse, der i dag er indrettet som værksted og et bryggers, som tilgås fra terrassen. Værkstedet vil nemt kunne indrettes tilbage til værelse, idet dette er godkendt som boligareal.

I forlængelse af huset får du en god højtloftet garage/værksted på 31 kvadratmeter, der har plads til 2 biler eller et godt stort hobbyrum.

Ude venter en god flisebelagt sydvendt terrasse, der er halvt overdækket, mens du også vil få glæde af en fin have, der er let at vedligeholde.

Fra adressen vil du være placeret tæt på indkøbsmuligheder, daginstitution og Susåskolen afdeling Holsted, mens du vil have ca. 10 min. til Næstved midtby, hvor der er mulighed for shopping og cafebesøg. Derudover vil du være 5 min. fra Næstved storcenter, som ligeledes byder på shoppemuligheder. Er du den aktive type, vil du blot være i cykelafstand til Herlufsholm Idrætscenter, hvor der er mulighed for fodbold, håndbold, gymnastik, svømning og meget mere.

Lyder denne fine ejendom som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 87 m2
Antal rum 2
Etager 1
Grund 518 m2
Carport 18 m2
Garage 31 m2
Sagsnummer 2736-526
Type Villa
Opført 1952
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering