Luk fuldskærm
Ringkøbingvej 8, 9220 Aalborg Øst
Denne villa er skræddersyet til den store eller sammenbragte familie, der gerne vil bo fredeligt og centralt - og ovenikøbet i indbydende rammer. Her er nemlig en flot, moderniseret bolig, som ligger på en lukket vej i Aalborg Øst med gåafstand til skole og institutioner. Med fem værelser, et åbent opholdsmiljø og en fantastisk have er der god plads til at brede sig inde såvel som ude.

Den 173 kvadratmeter rødstensvilla præsenterer sig særdeles velholdt takket være en række istandsættelser over de seneste par år. Stort set hele stueetagen er renoveret, hvor blandt andet køkken-alrummet og badeværelset i stueplan blev opdateret i 2018 med nyt inventar, gulve og gulvvarme.

I stueplan venter jer stuen med det åbne køkken, som bliver et yndet samlingssted for hele familien. Vordingborg-køkkenet er udført i et stilrent design med hvide elementer og en smart ø med integrerede siddepladser. En glasdør forbinder opholdsrummet med udestuen, og fra begge rum kan I træde ud i haven, hvilket gør det let at tage udearealerne i brug om sommeren. Etagen rummer derudover et badeværelse med ovalt badekar og et forældresoveværelse med walk-in-closet. På førstesalen ligger de fire potentielle børneværelser og et badeværelse.

Haven er anlagt med omtanke hele vejen rundt med en nydelig forhave og en vestvendt baghave. I kan således se frem til en skøn solterrasse, en græsplæne til børnenes løb og leg samt et drivhus og bede, hvor de grønne fingre kan aktiveres. Fortil har I en god indkørsel med en carport tilknyttet et isoleret, disponibelt rum.

Fra den blinde vej tager det kun fem minutter at gå til Herningvej Skole, ligesom I let kan spadsere til børnehave og vuggestue. I er tæt ved Bundgårdsparkens skønne natur og det nye supersygehus, og så får I nem adgang til både motorvejen og Aalborgs hyggelige midtby.

Ring 20 33 55 50 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 173 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 1081 m2
Carport 17 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 843-1363
Type Villa
Opført 1976
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering