Luk fuldskærm
Rådyrløkken 51, 5210 Odense NV
Med god beliggenhed på roligt vænge, finder du denne indbydende villa, der byder på god plads både ude og inde.

Et boligareal på hele 182 velindrettede kvadratmeter, vil være at betragte som god plads til de fleste familier. Dertil kommer der hele 60 m² garage/udhuse med mange anvendelsesmuligheder for en pladskrævende hobby samtidigt med at en del af vognparken også kan komme i tørvejr. Udover garagen, er der gode parkeringsmuligheder i den rummelige indkørsel.

Det hele er beliggende på en rummelig og ugeneret grund på 847 m², der er anlagt, så den er nem at holde, samtidigt med, at der er god plads til leg og hygge med ungerne.

Området er kendetegnet ved at være et klassisk villakvarter med gode naboer, grønne områder, fornuftig afstand til skole, sportsplads og indkøb.
Beliggenhed på kanten mellem land og by tilføjer blot en ekstra dimension med den skønne natur i umiddelbar nærhed.
Adgang til Odense C og motorvejen foregår af gode hovedfærdselsårer.

Selve huset byder på hele 4 gode værelser. De 3 i stueplan og soveværelset på 1. salen i forbindelse med den meget rummelige stue med udgang til sydøst vendt svalegang. Dertil kommer flot køkken/alrum med rigtig god plads og direkte adgang til stort og praktisk bryggers med skabsplads og plads til vaskefaciliteter. Pladsen i beboelsen suppleres godt af det gode rum i udhuset, der i dag benyttes som ekstra "værelse."
Det giver god plads til hyggeligt samvær med hele familie og venner.
Samtidigt giver det også mulighed for at trække dig for dig selv, når ungerne har besøg af nogle kammeraterne fra nabolaget.
Det hele serviceres af 2 badeværelser. 1 på hvert plan.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning. Telefonen er åben alle ugens dage.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 182 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 847 m2
Carport 60 m2
Sagsnummer BOSR2244
Type Villa
Opført 1976
Energimærke D

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering