Luk fuldskærm
Promenadebyen 6 1 tv, 5000 Odense C
Med rigtig god beliggenhed og masser af liv, kultur og natur i gåafstand, finder du denne lækre og absolut indflytningsklare lejlighed på hele 144 m² (BBR). Lejlighedens indretning med mulighed for 3 store og lyse værelser, gør den attraktiv for både børnefamilien, livsnyderen, seniorerne og dem midt i mellem. Den bynære beliggenhed giver dig meget kort afstand til et væld af tilbud. Om det er på den praktiske side, med bl.a. Rema og Aldi eller den aktive med bl.a. parkourbane, Fodboldfabrikken, padeltennis, Havnebadet eller en løbetur i den nærliggende Åløkkeskov, er det nærmest lige udenfor døren. Det samme er et bredt udbud af uddannelsesinstitutioner.
Kultur- og bylivet ligger også for dine fødder. Om det er på Havnen, i Skibhuskvarteret eller du går over Byens Bro og når til Kongens Have og >Centrum, så er mulighederne for mange til at liste op her.

Ejendommen er med elevator og der er naturligvis dørtelefon.
Selve lejligheden er indrettet så der er et minimum af spildplads. Selve hjertet i lejligheden er det hyggelige stue og alrum, som naturligvis er i åben forbindelse med det pæne Uno Form køkken. Dertil kommer muligheden for at få endnu en stue i direkte forbindelse med alrummet, såfremt du ikke har brug for 3 soverum. Fra stuen er der udgang til stor sydøst vendt altan, ligesom der er udgang til en sydvestvendt altan gennem den lækre udestue.
Morgenaltanen kommer man ud til gennem et af de rummelige værelser. Badeværelset med brus og vaskesøjle er naturligvis placeret, så det nåes let fra alle rum.

Selvom der er overraskende meget skabsplads i lejligheden, er der også brugsret til et godt depotrum, der ligger lige uden for din hoveddør.
Foreningen er vel-administreret og områderne og bygningen bliver holdt pænt og ordentligt. Det samme gør den stor tagterrasse med udsigten ind mod bymidten også. Den kan du frit bruge. Der er både grill og borde mv., så du kan byde dine gæster på en oplevelse ud over det sædvanlige. Som en lille bonus, kan de parkere næsten lige uden for døren.

Information om boligen

Bolig 144 m2
Antal rum 3
Etager 1
Udestue 4 m2
Depot 3 m2
Sagsnummer BOSR2270
Type Ejerlejlighed
Opført 2009
Energimærke B

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering