Luk fuldskærm
Poppelvej 15A, 4700 Næstved
På Poppelvej 15A finder i denne lyse og indbydende villa, der med sin gode planløsning og sin placering i forhold til byliv, natur og fornødenheder, er boligen ideel til førstegangskøberen eller senioren der ikke behøver så meget plads.

Du bliver budt velkommen indenfor i en fin entre, hvor du vil have plads til opbevaring af overtøjet. Fra entreen kommer du ind i husets lyse køkken, som er holdt stilfuldt i lyse materialer. I væggen mellem køkken og stue, er lavet en fin åbning, der gør det muligt at føre samtaler med gæster eller familiemedlemmer, der opholder sig i stuen.
Boligens hjerterum finder du i form af den lyse vinkelstue, hvor du vil have plads til etablering af en spiseplads og en sofaafdeling. Stuen bliver beriget med naturligt lysindfald fra det brede vinduesparti ud mod haven og har udgang til en god flisebelagt sydvendt terrasse.
Fra stuen kan du tilgå husets to gode værelser, mens du fra entreen kan tilgå det modernisere badeværelse med gulvvarme.
Derudover får du et fyrrum, som tilgås udefra. Her er både plads til opbevaring og vaskemaskinen.
Ude venter dig både for- og baghave, hvor du kan glæde dig over buske og træer, der bringer liv til haven. Derudover vil du kunne nyde det dejlige vejr på de flisebelagte terrasser, med morgensol på terrassen i forhaven og med aftensol på terrassen i baghaven, der bare venter på I får sat jeres havemøbler op.

Med adresse på Poppelvej 15A befinder du dig i det eftertragtede Lille Næstved, hvor du vil være placeret ca. 1 km. Indkøb og Lille Næstved Skole afd. Herlufsholmvej, mens du vil være 2,5 km fra diverse fritidstilbud du finder i Herlufsholm Idrætscenter. Nyder du en dejlig gåtur i naturen, er det muligt i den nærliggende Herlufsholmskov, hvor du kan gå langs Susåen ud til Herlufsholm Kostskole.

Lyder denne lyse og indbydende villa som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 95 m2
Antal rum 3
Etager 1
Garage 16
Grund 946 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer 2736-575
Type Villa
Opført 1958
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering