Luk fuldskærm
Petersmindevej 63, 7100 Vejle
Drømmer I om en velindrettet villa, der ligger skønt på attraktive Uhrhøj, så er denne på Petersmindevej 63 et godt bud.
Ejendommen beriger jer med 174 m2 fordelt over halvandet plan med gode opholdsrum, fine værelser samt en dejlig have, hvor I kan se frem til en flot udsigt.
Fantastisk beliggenhed, da I med adresse her kan nyde godt af kort afstand til hverdagens gøremål. I en omkreds af halvanden kilometer når I både indkøbsmuligheder, Petersmindeskolen og daginstitution. Herudover får I også gåafstand til naturrige omgivelser i Uhre Skov, mens Vejle bymidte nemt nås på cyklen.

Ejendommen præsenterer sig med hvidmalet facade og rødt tag.
Ved ankomst til hjemmet parkeres bilen i den dobbelte carport, og herefter bevæger I jer indenfor, hvor I træder ind i entréen, som åbner op til jeres køkken og spisestue, der er samlet i ét rum.
Køkkenets skabe og skuffer sørger for optimale opbevaringsløsninger, og dertil får I også fine betingelser til at være i hinandens selskab på tværs af madlavning og samtaler.
Videre kommer I til stuen, som kan rumme jeres bløde sofaarrangement, mens resten af denne etage byder på to værelser og et badeværelse.

Trappen leder jer op til førstesalen, som inkluderer yderligere tre værelser, der alle har en rigtig fornuftig størrelse, så de kan indrettes og anvendes præcis, som I har behov for.

Udenfor får I fornøjelsen af en velanlagt have, hvor de solrige dage tilbringes i havemøblerne.
Her kan I opholde jer og nyde udsigten af både omgivelserne og haven, som prydes af græsplæne og let beplantning, der samlet giver jer hyggelige arealer at bruge tiden i.
Det er samtidig også værd at bemærke, at det er udefra, at I har adgang til jeres praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteter.

Kunne dette være jeres kommende hjem? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 174 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 863 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer BH20240
Type Villa
Opført / Ombygget 1850 / 1996
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering