Luk fuldskærm
Parkvej 170 st 97, 4700 Næstved
Velkommen til Terrassehaven. Lejligheden beliggende Parkvej 170, st -97 er perfekt, hvis du er på udkig efter en af Næstveds velbeliggende lejligheder, tæt på alle hverdagens fornødenheder.
Bebyggelsen fremstår som et flot byggeri fra 1973 og indeholder ydermere flotte udenomsområder, fælles vaskeri, fælles parkering, god legeplads og ikke mindst et godt stisystem, så I trygt og nemt kommer rundt i området.

Lejlighedens 104 kvadratmeter er godt og praktisk fordelt og passer fint til den lille familie.
Lejligheden byder på en flot og rummelig entre med skabsplads. Entrèen fungerer som fordelingsgang blandt andet til til lejlighedens 3 værelser og til det fine køkken. Alle værelser har en god størrelse og fremstår indretningsvenlige.

Lejlighedens køkken er fra 2022 og fremstår i stilrent design. Der er i indretningen af køkkenet lagt vægt på familiens samvær og I kan glæde jer over masser af bordplads og så er der ydermere mulighed for etablering af plads til samling af familien i det hyggelige spisehjørne.

Lejligheden rummer desuden et flot badeværelse, der fremstår lyst og med skabsplads, bruseniche.

Den store dagligstue er en skøn base. Stuen er regulær og nem at indrette med både spisestue og sofagruppe. Der er fra stuen udgang til en solrig og sydvendt overdækket terrasse. Terrassen ligger mod parklignende område og giver en fredelig stemning på på terrassen og til stuen via det store vinduesparti.

Overalt i lejligheden vil I opleve et lækkert lysindfald fra vinduerne, der i alle rum dækker rummenes bredde. Vinduespartierne er fra 2022 med fokus på energioptimering.

Gulve i lejligheden fremstår utrolig flotte. De er høvlet og lakerede i 2021. De fleste vægge fremstår med filt.

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 4
Etager 0
Sagsnummer 1032
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1973
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering