Luk fuldskærm
Parkvej 10 4 tv, 4700 Næstved
Leder du efter en lejlighed, hvor du har mulighed for at kunne sætte dit eget præg?
Så kunne Parkvej 10, 4. tv. måske være lige det du leder efter.

Nu har du chancen for at overtage denne 1-værelses lejlighed som trænger til en kærlig hånd og byder på en flot udsigt fra 4. sal, som med sine størrelse henvender sig til førstegangskøberen, det unge par eller senioreren. Med nøglerne i hånden til dette hjem får du også en særdeles god beliggenhed nær både park og dagligdagens nødvendigheder.

Når du træder ind gennem hoveddøren, bliver du mødt af en mindre entré med adgang til både stuen og badeværelset. Stuen er af god størrelse og her får du udgang til altanen, hvor den skønne udsigt kan nydes i fulde drag. I dag er der i stuen opsat en gipsvæg, som fungerer som rumfordeler til et soveområde, med et mindre skabsrum. Fra stuen har du åbent forbindelse til det lyse køkken, hvor der er plads til en mindre spiseafdeling. Til sidst, så er badeværelset af god størrelse og med bruseniche.

Fra adressen har I gåafstand til busstoppested, daginstitution og supermarked, hvilket ydermere gælder for Sct. Jørgens Park Butikscenter, der giver jer masser af shoppemuligheder. Turen til rekreative områder såsom kysten og Rådmandshave tilbagelægges på cykel, og samme transportmiddel får jer til Næstved Station.

Der er elevator på ejendommen, så du nemt kan komme til 4. sal.

Lyder det tiltalende?
Ring til os i dag og bestil en fremvisning på tlf. 21 12 21 23

Information om boligen

Bolig 68 m2
Antal rum 1
Etager 1
Sagsnummer 2736-620
Type Ejerlejlighed
Opført 1964
Energimærke C

Magnus Kristensen

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering