Luk fuldskærm
Østre Havnegade 48 st tv, 9000 Aalborg
Nu har du chancen for at købe en lejlighed i noget af det mest attraktive byggeri i Aalborg. Her finder du en superlækker 4 værelses lejlighed med 2 lækre badeværelser og stor altan/terrasse på hele 138 m2 bolig med udsigt til Limfjorden og nabo til Musikkens Hus og Nordkraft. Her ved Aalborgs nye havnefront finder du nogle af byens bedste restauranter og i så tilpas nærhed, at du kan spadsere langs havnefronten hjem til din bolig, hvor bilen holder sikkert parkeret i den sikrede parkeringskælder. De daglige indkøb kan foretages i de nærvedliggende dagligvareforretninger Meny og Rema 1000. Skal du have gæster til en hyggelig aften er der gode parkeringsmuligheder lige ved døren eller i parkeringshuset 100 m. væk.

EJENDOMMEN:
Moderne minimalistisk arkitektur med masser af glas og godt lysindfald. Elevator, som forbinder parkeringskælderen med beboelserne ovenover. Store lyse altaner/terrasser med gode muligheder for at nyde udelivet. For 200.000 kr. ekstra kan du medkøbe fast parkeringsplads i kælderen.

INDRETNING:
Fra den flotte lyse trappeopgang træder du ind i den rummelige entre med virkelig god skabsplads. Her møder du boligens første badeværelse med flot opvarmet antracitgråt klinkegulv - rummelig bruseniche og ophængt toilet. Stor lys stue adskilt af køkkenafd. med kogeø og alt i kvalitetshvidevarer. I stuens sydlige del er der fransk altan og i den nordlvestlige del udgang til den lækre altan/terrasse med kig over Limfjorden. Stuen er særdeles indretningsvenlig med mulighed for indretning af spiseafdeling og hyggeafdeling. 2 store lyse værelser samt stort rummeligt soveværelse på næsten 15 kvm. hvorfra der er adgang til lejlighedens andet lækre badeværelse med vaskesøjle - stor bruseniche og ophængt toilet.

I hele lejligheden, der emmer af høj kvalitet, er der flotte lyse trægulve og masser af skabsplads.

Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne spændende liebhaverlejlighed.

Information om boligen

Bolig 138 m2
Antal rum 4
Etager 1
Sagsnummer 843-1351
Type Ejerlejlighed
Opført 2015
Energimærke A2010

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering