Luk fuldskærm
Østervænget 3, 8740 Brædstrup
Denne spændende ejendom finder du i det hyggelige lokalsamfund Nim, imellem Horsens og Brædstrup.

Ejendommen består af 2 matrikler hhv. på 799 m2 og 785 m2, og henvender til køberen, der ønsker at sætte sit eget præg på sin fremtidige bolig, eller dem der ønsker at opføre en ny ejendom på matrikel 2.

Ejendommen indeholder et lyst vindfang samt mellemgang med skabe og plads til kontormiljø. Her er endvidere adgang til udestuen.

Husets hjerte er stuen der både rummer spise- og tv-afdeling. Her er store vinduespartier, som giver et godt lysindfald.

Lyst køkken med spiseplads.

Soveværelse med skabsvæg og 2 børneværelser.

Badeværelse med bruseniche samt ekstra gæstetoilet.

Godt bryggers med installation til vaskemaskine og tørrertumbler.

Udover en spændende ejendom med mange muligheder, er her en god garage med fyrrum.

Haven er lukket og har hyggelige terrasseforhold

I Nim har I nem adgang til alt, hvad I får brug for i hverdagen, og der er hverken langt til skole, daginstitution eller indkøb. Byen er omringet af smuk natur, og I kan hurtigt opsøge skoven, mens Gudenåen også bugter sig inden for kort afstand. Holder I af en aktiv fritid, kan Nim også dække dette behov med f.eks. fodbold, gymnastik og fitness i den lokale idrætsforening, og dertil er beliggenheden god for pendlerne. De kan komme på motorvejen og Horsens efter ca. 12 minutter bag rattet.

Information om boligen

Bolig 138 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1584 m2
Garage 38 m2
Sagsnummer 27352239
Type Villa
Opført 1972
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering