Luk fuldskærm
Østergade 23C, 9370 Hals
Når du køber denne skønne andelsbolig kommer du til at bo centralt i byen med gåafstand til indkøb, off. transport og Hals charmerende havnemiljø. Andelsforeningen består af 12 boliger fra 1994 med en god sund økonomi, som gør det muligt at bo til en meget billig husleje.

Boligens 80 kvm. er indrettet med vindfang med klinkegulv. Fordelingsgang med garderobeplads. Dejligt køkken med god skabsplads og alt i hvidevarer. Stort lyst badeværelse med hvide fliser og stor rummelig bruseniche. Godt værelse. Dejlig opholdsstue med udgang til stor og ugeneret vestvendt terrasse med sol fra middag til solnedgang. Soveværelse med skabsvæg.

Ved boligens indgangsparti finder du en lille hyggelig østvendt terrasse med formiddagssol samt et 5 kvm. stort redskabsrum. Gode parkeringsforhold med egen p-plads på fællesarealet.

Lyder dette som noget for dig, så giv mig et kald på 20 33 55 50 og lad os aftale en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig.

Information om boligen

Bolig 80 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 2359 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer 843-1451
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1994
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering