Luk fuldskærm
Østergade 12B 3 th, 4700 Næstved
Lys og lækker istandsat lejlighed med fantastisk udsigt over byen med to gode altaner, byder dig velkommen til det centrale Næstved.

Lejligheden er beliggende i en god og sund ejerforening midt i Næstved med få minutters gang til byens hyggelige gågader, butikker, cafèer og restauranter. Lejligheden ligger skønt og ugeneret placeret godt tilbagetrukket fra vejen og med den flotteste udsigt til begge sider. Lejligheden er istandsat med et stilfuldt og gennemført materialevalg.

Du kan glæde dig over flere smukke detaljer. Der er blandt andet leget med træ mod de hvide vægge i lejlighedens stue.

Du bydes velkommen i en lys og indbydende entrè, med god adgang til et flot Häcker køkken fra 2021. Desuden har lejligheden et flot badeværelse, hvor der er kælet for detaljen. Der er gulvvarme på både badeværelse og i køkkenet.

Lejlighedens hjerterum er den store stue. Herfra er der kig til kanalen og til den fælles have. Fra stuen er der udgang til den ene af lejlighedens to altaner.
Stuen fremtræder med en stor karnap, stort vinduesparti og trægulv samt en smuk pejs. Loftet i stuen er sænket og smukt dekoreret med moderne træpaneler.
Fra stuen er der adgang til lejlighedens to værelser; begge med flotte kviste. Fra det ene værelse er der udgang til den østvendte altan, hvor man også har et betagende kig over byens tage.

Der er naturligvis dørtelefon på hoveddøren og overalt fremtræder fællesområderne indbydende og velholdte. Der medfølger eget kælderrum til lejligheden

Information om boligen

Bolig 95 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer 2736-844
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1948 / 1977
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering