Luk fuldskærm
Østergade 12, 7830 Vinderup
Er Vinderup noget for dig og sætter du pris du på, at finde et hus der ligger som en del af byens liv og meget tæt på byens hverdags faciliteter i form af indkøbs muligheder indenfor 2 minutters gang, skole og daginstitutioner samt fritidsaktiviteter.

Så skal du måske stille skarpt på denne velholdte bolig, der er gennemgribende renoveret i 2010 med listepaptag, delvist skiftede vinduer, tilbygning af lækker stue/soveværelse på 1. sal. Huset blev også renoveret med super flot slebet travertin gulv i stueplan og snedker køkken og badeværelse er ligeledes fra 2010.

Huset er i stueplan indrettet med et skønt opholdsområde med køkken, alrum og stue ud i et og det moderne indtryk fuldendes af et lækkert badeværelse, entre med adgang fra gadeplan, samt trappe til 1. sal. 1. salen er indrettet med det flotte soveværelse i tilbygningen, samt 2 værelser - ialt 143 kvm boligareal.

I tilgift til den rummelige boligdel får du en kælder på 97 kvm med masse af gode disponible rum, ikke mindst værkstedet der er indrettet i tilbygningen kan give hobbymanden julelys i øjnene. Fra kælder er der også trappe til det fri. Haven er ikke stor, men fantastisk flot anlagt med plæne, buske og bede. Som en bonus kan du nyde det idylliske havebassin med mange flotte fisk.

Når man skal præsentere en bolig i Vinderup, kommer man ikke udenom, at du også kommer til, at bo i et område hvor der er unikke natur muligheder med for eksempel fine tur muligheder til Stubbergård eller Flynder sø samt Hjerl Hede. Måske er nærliggende Handbjerg Marina også noget der kunne være et aktiv hos dig - her er der badestrand, mulighed for bådplads og populær restaurant. Lyder det attraktivt? Så kunne Østergade 12 være noget for dig!

Vinderup er et åbenlyst godt sted at bo og samtidigt er det en super pendler by med kort afstand til både Holstebro (tilhørskommune), Struer, Viborg, Skive og Herning. Der er også tog- og bus muligheder. Huset fremstår særdeles flot moderniseret og er klar til indflytning og danne ramme om dit hverdagsliv allerede fra dag 1 - velkommen til fremvisning på Østergade 12.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 143 m2
Kælder 97 m2
Antal rum 4
Etager 3
Grund 393 m2
Sagsnummer 801-2665
Type Villa
Opført / Ombygget 1953 / 1975
Energimærke D

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering