Luk fuldskærm
Odensevej 52 1 mf, 4700 Næstved
Dejlig, stor 4 værelses ejerlejlighed beliggende i velfungerende ejerforening søger nu nye ejere.
Ejendommen er beliggende i en flot gulstens bebyggelse med mulighed for parkering lige udenfor døren. Dertil kommer fordelen ved en beliggenhed kun få minutters gang fra alt hvad du skal bruge, i form af skole, institutioner, supermarkeder og offentlig transport.

Lejligheden fremstår med pænt køkken fra 2011 i åben forbindelse til stuen. I køkkenet er der blandt andet ovn i arbejdshøjde, kogeplade og plads til indretning af en lille spiseplads. Der er i køkkenet et praktisk lille vindue.
Badeværelset er dejligt stort og delvist moderniseret i 2016 med bruseniche og flotte moderne klinker. På badeværelset er der etableret vaskemaskine i praktisk arbejdshøjde og elementerne fremstår moderne og grebsfrie.

Der er udskiftet vinduesparti i stuen og alt i alt fremtræder lejligheden utrolig velholdt og indbydende.

Lejligheden er lys og med godt lysindfald. Dertil kommer hele 2 altaner, så der er mulighed for at komme ud på altaner fra begge sider af lejligheden Den store syd-vestvendte altan er med udgang fra stuen og giver masser af plads til at hygge med familien.

Lejligheden er indrettet med en luftig entré, hvorfra du tilgår lejlighedens 3 gode værelser, den store lyse stue med adgang til det åbne køkken adskilt af en halvvæg mod stuen. Fra stuen er der udgang til den syd- vestvendte altan. Fra alle værelser er der adgang til de østlige altaner. I værelserne er der vinduespartier fra gulv til loft

Til lejligheden medfølger endvidere et godt kælderrum/opbevaringsrum.

Vi glæder os til at vise dig Odensevej 52 1 mf. - Ring og bestil en fremvisning, vi er klar alle ugens dage.

Information om boligen

Bolig 109 m2
Antal rum 4
Etager 0
Pulterrum 3 m2
Sagsnummer 2736-809
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1969
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering