Luk fuldskærm
Nyvej 18, 4700 Næstved
Drømmer I om at bo dejlig centralt i Næstved, så kan denne moderniserede villa måske være noget for dig.
Ejendommen på Nyvej 18, byder på 139 kvadratmeter og fremstår flot moderne og indflytningsklar. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Villaen indeholder i stueplan en stor entre/fordelingsgang med trappe til 1. salen og god plads til opbevaring af overtøjet. Husets store, flotte, moderne køkken er i mørke materialer og har alt i hårde hvidevarer. Der er desuden viktualierum og plads til en god spiseplads.
Husets to stue en suite er lyse og får dejligt lysindfald fra vinduespartierne. Her er mange indretningsmuligheder til hyggekroge eller en spisestue.
Stueplan rundes af med et fint badeværelse med bruseniche og et bryggers med vaskefaciliteter.

På 1. salen kommer I op på en repos, der giver adgang til de to store værelser. Det ene med udgang til en lille altan og med skab til opbevaring. På 1. salen er desuden et mindre toilet.

Udemiljøet består af en stor og lækker terrasse, hvor du i fred og ro vil kunne nyde sommeren og livet som beplantningerne skaber. Sælger har indhentet tilbud på facaderenovering.

Med adresse på Nyvej 18 befinder I jer centralt i Næstved, hvor hverdagens gøremål alle vil være tæt på. Ellebækskolen, pasningstilbud, fritidsaktiviteter eller indkøb vil være i cykelafstand ligesom midtbyen med specialbutikker og Næstved Station vil være det.

Bestil en fremvisning på tlf. 21 122 123

Information om boligen

Bolig 150 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 434 m2
Carport 31 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 2736-816
Type Villa
Opført / Ombygget 1912 / 1976
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering