Luk fuldskærm
Nyvej 12, 4250 Fuglebjerg
Vi har netop nedsat prisen og sælger har fået lavet ny bedre tilstandsrapport, så er I på udkig efter en flot bolig, med god plads til familien så bør I tage et kig på Nyvej 12 i Fuglebjerg. Med en god placering i Fuglebjerg midt mellem Næstved og Slagelse finder I denne hyggelige gulstensvilla fra 1971, der byder på masser af gode kvadratmeter og en yderst attraktiv planløsning med mulighed for børne- og forældreafdeling på hver sit plan. Dertil kommer en spændende kælder med masser af muligheder.

Ejendommens placering i Fuglebjerg er perfekt for den aktive børnefamilie og med en placering med tæt på alle hverdagens fornødenheder, vil hverdagen hænge godt sammen. Fuglebjerg kan bryste sig af et aktivt fritidsliv, som I kan nyde godt af. Indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand og der er både lægehus, daginstitution samt en god skole i byen beliggende ca 100 m fra villaen.

Denne skønne villa byder på flere lækre detaljer og er i stueplan indrettet med en flot åben planløsning i form af et flot klassisk køkken, der ligger i åben forbindelse til huset store stue. Et godt soveværelse samt et gæstetoilet. I stueplan er der desuden en smuk spindeltrappe der forbinder huset stueplan med 1. salen og kælderen.
På 1. salen er der god plads til en børneafdeling. Her finder I hele 4 værelser en god fordelingsgang samt et godt badeværelse med kar. Fra 2 af værelserne er der udgang til svalegang.

I kælderen finder I et godt bryggers, endnu et badeværelse med brus samt et stort disponibelt rum.

Villaen er beliggende på en 700 m2 nem grund og foruden boligen, den gode have med en skøn solrig terrasse, får I også carport og skur.

Alt i alt en fantastisk villa med masser af muligheder for den store familie. Snyd ikke jer selv for at opleve denne villa - kontakt os på 21 122 123 for en uforpligtende fremvisning

Information om boligen

Bolig 172 m2
Kælder 65 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 700 m2
Carport 35 m2
Sagsnummer 2736-824
Type Villa
Opført / Ombygget 1971
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering