Luk fuldskærm
Nyborgvej 3, 4700 Næstved
Nu kan vi byde velkommen til denne velholdte 70'er villa på hele 182 kvadratmeter, placeret på en stille og rolig villavej.

Du bliver budt velkommen ind i den store entre, hvor du vil have plads til opbevaring af overtøjet. Entreen, der også fungerer som fordelingsgang, giver dig adgang til alle boligens opholdsrum.
Fra entreen kommer du ind i boligens ældre charmerende køkken, hvor der er fundet plads til en mindre spiseplads. Køkkenet er af fin størrelse og her vil man kunne være flere om madlavningen. Fra køkkenet kan du tilgå huset bryggers, der har egen indgang og plads til lidt opbevaring.
Boligens store stue er opdelt i to, så man får en spisestue og en stor stue i forlængelse af spisestuen. Begge stuer er lyse og får fint lysindfald fra vinduespartierne og udgangen til terrassen, som findes i den store stue. Begge stuer er indretningsvenlige og der kan findes plads til flere hyggekroge eller til etablering af en større spiseplads.
Huset indeholder tre gode værelser, hvoraf det store er velegnet som forældresoveværelse, mens de to andre kan indrettes som børneværelser eller kontorplads.
Derudover får du et stort badeværelse, hvor der både er karbad og bruseniche, og et fint gæstetoilet. Begge kan tilgås fra fordelingsgangen.

Ude venter en stor have med flere fine buske og træer, hvor det vil være muligt at finde et solrigt spot. Derudover vil du få glæde af den gode sydvendte terrasse, hvor du ligeledes vil kunne nyde sommerens sol.

Med adresse på Nyborgvej 3 vil du være placeret i et roligt villakvarter, tæt på flere af hverdagens fornødenheder. Du vil blandt andet have indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, daginstitution, sport og fitness indenfor 1,5 km. Derudover vil du være i gåafstand til Sct. Jørgens Park butikscenter. Hvis du vil nyde natur, ligger Gavnø Slotspark i cykelafstand derfra, mens Næstved midtbyen ligeledes kan nås i cykelafstand, hvor stationen er placeret og du har muligheder for shopping og cafebesøg.

Information om boligen

Bolig 182 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1225 m2
Udhus 33 m2
Udhus 28 m2
Sagsnummer 2736-485
Type Villa
Opført 1973
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering