Luk fuldskærm
N.P. Gravesensvej 9, 9293 Kongerslev
Super velholdt, velindrettet, indflytningsklart og charmerende byhus, der emmer af gode detaljer og med absolut minimal vedligeholdelse og havearbejde? Perfekt til førstegangskøberne, de ældre livsnydere, den kvalitetsbevidste single eller den lille familie.

I bydes velkommen indenfor i den lyse entré med god skabsplads og store, flotte, grå klinker på gulvene. Derfra er der adgang til stor stue og køkken-alrum. Begge steder med mange lækre detaljer, flotte gulve med gulvvarme, indbygningsovne m.v. I stueplan findes desuden husets store og stilfulde badeværelse.

For enden af stuen går en trappe op til førstesalen, hvor der findes stort soveværelse samt repos, hvor der er mulighed for indretning af ekstra værelse. Rummet er forberedt med bla. strøm. På overetagen ser du de flotte synlige bjælker. Desuden rigtig god skabsplads.

Udenfor er der en nem og lukket gårdhave, hvor livet kan nydes uden tanke på et stort havearbejde! For enden af haven er der en lille, solrig hyggekrog. Desuden et lille, praktisk skur.

Som bonus til det hele er husets tilstandsrapport helt uden bemærkninger!

Huset ligger centralt midt i Kongerslev kun et stenkast fra blandt andet dagligvarekøb. Kongerslev er en lille hyggelig by med et pænt udvalg af butikker, en god skole fra børnehaveklasse til 9. klasse, institutioner, foreninger og en velfungerende idrætsforening.

Kongerslev ligger kun cirka 25 kilometer fra Aalborg, og cirka fem kilometer øst for byen strækker den 55 km² store og meget betagende Lille Vildmose sig. Desuden er Kattegat og dermed Østkystens meget børnevenlige badestrande kun 10 kilometer væk.

Lyder det interessant, så skynd dig at kontakte BoligOne Mogens Vinther på 20 33 55 50 for en helt uforpligtende fremvisning af dette indflytningsklare hus.

Information om boligen

Bolig 90 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 268 m2
Udhus 24 m2
Sagsnummer 843-1345
Type Villa
Opført / Ombygget 1920
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering