Luk fuldskærm
Norgesvej 17, 4700 Næstved
På en rolig og centralt beliggende villavej i Næstved, finder du denne gode villa, der har potentialet til at blive din nye drømmebolig.
Villaen byder på 172 kvadratmeter og opvarmes med fjernvarme.

Boligen er i et plan og indeholder en god entre, der går over i fordelingsgang, hvor der vil være plads til opbevaring af overtøjet og som giver adgang til alle boligens rum. Stuen er er stor og særdeles indretningsvenlig. Her kan nemt findes plads til flere sofaarrangementer og en spiseplads, til når huset fyldes med gæster. Fra stuen kan du via skydedøren tilgå en dejlig sydvendt terrasse.

Køkkenet ligger i forbindelse med stuen og er af god størrelse, hvor der er plads til en spiseplads. Køkkenet er med lyse elementer og mørkt kirsebærtræs bordplade.
Her ligger planløsningen op til etablering af et stort køkken alrum, som vil gøre området til husets absolutte hjerte.

Dertil 3 gode værelser, et badeværelse med kar, gæstetoilet og et bryggers med egen indgang. Bryggers er af fin størrelse og har klargjort til vaskefaciliteter, bord- og skabsplads.

Ude venter en god have, der har plads til leg eller afslapning på den sydvendte terrasse. Desuden er en garage, hvor bilen kan holde i tørvejr.

Vi gør venligst opmærksom på, at der i forbindelse med opgravning af en gammel olietank, som nu er fjernet, er konstateret en mindre jordforurening. Der er indhentet et tilbud på, at det anslået vil koste kr. 85.000 at få fjernet forureningen.

Ejendommen er beliggende centralt i Næstved, hvor du finder både skole, gymnasium, institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Er du til sport og fodbold, så ligger Arena Næstved, stadion og fodboldbaner i nærområdet. Skal du til stationen eller centrums mange muligheder, så kan dette nås på en kort cykeltur.

Book en fremvisning på tlf. 21 122 123

Information om boligen

Bolig 172 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 802 m2
Garage 24 m2
Sagsnummer 2736-803
Type Villa
Opført / Ombygget 1962 / 1972
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering