Luk fuldskærm
Norgesvej 13, 4700 Næstved
Vil du gøre en god forretning og måske selv er håndværkertypen, så kan vi nu tilbyde denne murermestervilla til kun kr. 750.000,-

Det er en betingelse for købet at sælger kan få lov til at blive boende til leje i op til 2 år til en husleje på kr. 5.000 om måneden, men kan du vente, så ligger der her en god forretning, hvor vi normalt villa have udbudt ejendommen til salg for kr. 995.000,-.

Ejendommen er en gedigen ældre murermestervilla/rækkehus med rødt tegltag, som blot venter på nye ejere, der vil give den en kærlig hånd.

Indeholder:
Entre med trappe til 1. salen og kælderen, pænt lyst toielet, ældre køkken med lille spiseplads og stue med udgang til skøn lille terrasse. På 1. salen er der repos og 2 gode store værelser, hvor det ene er med karnap. I kælderen findes husets eneste bademulighed samt 2 gode anvendelig rum til f.eks værksted og opbevaring.

Ejendommen er udstyret med originale trægulve og opvarmes med fjernvarme.

Ejendommen er beliggende centralt i Næstved, hvor du finder både skole, gymnasium, institutioner og indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Er du til sport og fodbold, så ligger Arena Næstved, stadion og fodboldbaner i nærområdet. Skal du til stationen eller centrums mange muligheder, så kan dette nås på en kort cykeltur

Bestil en fremvisning, hvis du er interesseret i at gøre en god investering og kan leve med, at ejendommen er udlejet i op til 2 år til nuværende ejer.

Information om boligen

Bolig 82 m2
Kælder 50 m2
Antal rum 3
Etager 3
Grund 401 m2
Sagsnummer 2736-942
Type Villa
Opført / Ombygget 1954
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering