Luk fuldskærm
Nørregade 39, 7830 Vinderup
Vinderup er en by i udvikling og som samtidig ligger tæt på vandet (Handbjerg Marina) og med mulighed for mange naturoplevelser i omegnen. Fra huset er der ikke langt til stationen og indkøb, skole, idrætsanlæg og hal - samt under 20 min kørsel til Holstebro og motorvejen.

Til huset er der en dejlig grund - hvor du i fred og ro kan nyde udelivet eller sætte dig i en af de to udestuer hvor du har udsigt til haven og kan nyde solen uforstyrret og måske lytte til bækken, der løber forbi grunden.

Indenfor får du et rummeligt hus i 3 plan på ialt 278 kvm, der suppleret med garagen på 40 kvm, flere overdækkede arealer og en hyggelig havepavillon, giver dig gode muligheder for, at have god plads til det travle hverdagsliv.

Villaen er bygget i 1912 og fra indretningen kan nævnes:

* et stueplan med 3 stuer, køkken, badeværelse, entre og 2 udestuer
* 1. sal med 3 værelser, toilet og 1 disponibelt rum
* kælderen er med disponible rum, heraf 1 indrettet som værksted
* huset er løbende moderniseret med blandt andet taget og vinduer

Huset kan tages i brug som det er, men køber kan selvfølgelig også sætte sit eget præg på huset - rammerne er absolut til stede for, at kunne skabe en topmoderne bolig med et charmerende klassisk ydre.

Vinderup er i tilgift en attraktiv pendlerby med hurtig transport til Holstebro, Skive og Struer.

Lyder villaen som et godt match for dine boligdrømme skulle du måske bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 168 m2
Kælder 110 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 913 m2
Garage 40 m2
Sagsnummer 803-0022
Type Villa
Opført / Ombygget 1912
Energimærke E

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering