Luk fuldskærm
Nørregade 24, 7830 Vinderup
Centralt placeret i Vinderup finder du denne flotte ejendom, der udover sit karakteristiske udtryk inde såvel som ude, også har en god indretning på alle 3 etager.

Beliggenheden forener det praktiske, idet der er kort afstand til hverdagens nødvendigheder, samt det rekreative med kort afstand til fjorden, marina og flot natur i fx Hvidemosen.

Villaen ligger på hovedgaden i Vinderup med tilkørsel og carport fra den stille vej, Nørre Alle. Facaden fremstår flot med pudset ydre, antracitgrå sokkel, klassiske palæ vinduer i træ/alu fra 2008 og fuldendes med det originale røde tegltag. Det var den lokale teglværks ejer der lod huset bygge i 1933.

Villaen er udendørs rig på super gode uderum, hvor ikke mindst de store træ terrasser skal fremhæves sammen med bålpladsen. Indtrykket af den enestående terrasse suppleres af udestuen, så man kan nyde den lunefulde danske sommer både inde- og udefra.

Indendøre er der mange detaljer, der er med til at understrege, at vi her har en unik ejendom. Spisestuen med sine originale indbyggede skabe, der med fløjdøre er forbundet til dagligstuen, giver et godt indtryk af stil og charme. Malede plankegulve, stuk og flot svungen trappe til 1. salen er andre detaljer i denne villa.

Der er tale om en rummelig villa, der fordeler sig på 222 kvm boligareal og 124 kvm kælder i god boligstandard. Fra indretningen kan fremhæves de 5 værelser og 2 lækre badeværelser. Kælderen er med fine disponible rum, der er med til at gøre dagligdagen nemmere og giver god plads til familiens aktiviteter.

Det her er en unik villa, der både favner det praktiske i sin rummelighed og det klassiske udtryk, som en patriciervilla kan levere - kort sagt en villa der bare skal ses og opleves - Velkommen på Nørregade 24.

Information om boligen

Bolig 222 m2
Kælder 124 m2
Antal rum 8
Etager 3
Grund 677 m2
Carport 32 m2
Sagsnummer 803-0018
Type Villa
Opført / Ombygget 1933
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering