Luk fuldskærm
Nørrebrogade 114, 8700 Horsens
Søger du villa med unik udsigt? - så se her.

Denne spændende villa er beliggende i attraktivt område, tæt på Nørrestrand som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter så som Forum Horsens, svømmehal, fængselets event m.m. ligger i gåafstand fra denne dejlige ejendom.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne smukke bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Ejendommen fremtræder pæn og velholdt og byder dig velkommen i en flot entre med svungen trappe til 1. sal.

Husets hjerte er køkkenet og spisestuen. Her er lyse elementer, god skabsplads og udgang til haven. Spisestuen har højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse.

Tv-stuen har nye gulve og vindueskarnap , der giver et godt lysindfald.

Her er endvidere mellemgang med skabsvæg og lyst gæstetoilet.

1. sal indeholder et stort multirum, med en fantastisk udsigt til Nørrestrand.

2 store værelser.

Lækkert badeværelse med stor bruseniche, hjørnebadekar og væghængt toilet.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er egen indgang, stort vaskerum, samt 2 disponible rum der kan danne rammer for hobby eller husets teenager. Her er endvidere lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Udover en smuk og spændende ejendom er der gode parkeringsforhold. Haven er vedligeholdelsesvenlig og passer perfekt til børn og leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 136 m2
Kælder 84 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 963 m2
Sagsnummer 27352188
Type Villa
Opført 1917
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering