Luk fuldskærm
Nørre Bygade 9, 7100 Vejle
Hvad end I er en stor familie eller drømmer om at drive erhverv hjemmefra, have hjemmekontor eller blot god plads, får I mulighed for det i denne skønne villa, som ligger i centrum af Grejs, ved Vejle.
Villaen er opført i 1963 og blev forsynet med en førstesal i 2012. Bygget i fuld højde uden skråvægge og med yderbeklædning i vedligeholdelsesfri eternitplank. Alle vinduer er af samme fabrikant i træ/alu og samtlige i stueplan er skiftet i 2010.
Derudover er villaen løbende renoveret og fremstår dermed i en pæn og indbydende stand.

Huset i to plan rummer 249 m2, der blandt andet byder på fem værelser, en stue, to store multirum og to badeværelser.
Dertil hører grunden på 1.746 m2 med en dejlig, ugeneret have og flere nyere terrassemiljøer.

Jeres kommende hjem ligger tilbagetrukket fra vejen i den centrale del af Grejs, som byder på et aktivt lokalliv samt et kulturcenter med idrætsfaciliteter.
Der er gåafstand til daginstitution, skole og busstoppested, samt indkøbsmulighed hos Let-køb 24/7 i Grejs.
Der er kort afstand til motorvejsnettet og endelig tager det omtrent ti minutter bag rattet til Vejle centrum, der bugner med butikker, spisesteder og kulturtilbud.

I stueplan venter jer en dejlig stue med brændeovn og videre forbindelse til udestue og to af terrasserne.
I delvis åben forbindelse med stue finder I HTH-køkkenet, som er udført med hvide fronter og flot kraftig stålbordplade.
Her er godt med albuerum til madlavningen samt to indbyggede ovne i en ergonomisk højde.
Hertil kommer to separate værelsesafdelinger, som begge rummer to værelser og et badeværelse med brus.
Etagen afrundes af det praktiske bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter i rygvenlig højde. Inventar er ligeledes fra HTH og istandsat i 2014.

Førstesalen supplerer med et værelse og to store multirum med lyse trægulve og udgang til stor balkon med trappe. Her er der også god plads til både grill og havemøbler.
Heroppe kan I oplagt inddrage nogle af kvadratmeterne til f.eks. hjemmekontor, hvis det er en del af jeres planer. Ligeledes er der også plads til aktivitetsrum, TV-stue eller lign.

I haven er der både højbede, frugttræer, bærbuske samt bålplads, hvor I kan samles til hyggelige stunder om sommeren.
Derudover er der stor enkel græsplæne og flere lækre terrasser, deriblandt en 35 m2 stor træterrasse og en hyggelig lukket gårdhave.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 249 m2
Antal rum 7
Etager 2
Grund 1746 m2
Carport 35 m2
Udhus 28 m2
Sagsnummer BH20242
Type Villa
Opført / Ombygget 1963 / 2012
Energimærke C

Bo Hulegaard

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering