Luk fuldskærm
Niels W Gades Vej 74, 4700 Næstved
Dette lyse og moderniserede 3-værelses rækkehus er perfekt til dig, der søger et indflytningsklart hjem i en overskuelig størrelse og med en billig ejerudgift.
Her får du blandt andet et skønt og lyst opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse samt 2 gode værelser. Derudover kan du glæde dig over en dejlig have med en hyggelig terrasse og udgang til fællesområde.

Med kun 500 meter til daginstitution, skole og supermarked har rækkehuset en rigtig god beliggenhed i Næstved Nord. Ejendommen ligger ovenikøbet ud mod et dejligt grønt område, og cirka 700 meter fra matriklen slynger Suså sig igennem Herlufholms Skove, som du kan cykle til på fem minutter.

Indenfor gemmer sig en spændende bolig i med højt til loftet, indrettet i forskudte plan. Ejendommen fremstår velholdt, lys og indbydende. I boligen kan du glæde dig over flere lækre detaljer, som blandt andet ovenlysvinduer, et moderne køkken og et flot badeværelse.

Indretningen er god og fra entréen har du adgang til boligens badeværelse med bruseniche, det gode bryggers i en passende størrelse, trappe til 1. sal samt indgang til køkkenet.
Køkkenet skaber et skønt opholdsmiljø, med et godt lysindfald fra ovenlysvinduet, som sælger har isat for et par år siden. Køkkenet er rummeligt og har blandt andet plads til en lille spiseplads til familien.
Fra køkkenet, er der åben forbindelse til stuen, der ligger et par trin ned. Stuen er indretningsvenlig, rummelig og med direkte udgang til den lille have, der omkranses af hæk og er anlagt med terrasse og græs.

På 1. sal er der indrettet 2 gode værelser med udsigt udover det grønne fællesareal. Værelserne har en fin størrelse og i det ene af værelserne, er der etableret en anvendelig repos hvorfra der er adgang til skunkrummet.

Der medfølger desuden et godt redskabsskur på forsiden af huset.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

06 april 11:30 - 12:00

Information om boligen

Bolig 99 m2
Antal rum 2
Etager 0
Grund 203 m2
Udhus 5 m2
Sagsnummer 2736-800
Type Villa
Opført 1989
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering