Luk fuldskærm
Nellikevej 18, 4700 Næstved
Går I og leder efter en bolig i et attraktivt område i Næstved, så tag et kig indenfor på Nellikevej 18.

Her venter en bolig på 140 kvadratmeter, som fremstår i pæn stand, hvor det er samme ejer som altid har passet godt på huset. For en ny køber, er der mange muligheder for at sætte sit eget præg.
Ejendommens beliggenhed er i top med gåafstand til stationen og centrum.~ Når der skal købes ind til aftensmaden, er der mange butikker at vælge imellem inden for kort afstand. Er der børn i familien eller nogle på vej, er der både daginstitution og skole inden for en kilometer. Derudover vil I ligeledes vil være tæt på Herlufsholm Idrætscenter og den nye kommende Svømmehal samt den smukke natur i både Kalbyris og Herlufsholmskoven, som alt ligger i behagelig cykelafstand fra ejendommen.

Boligen er i et plan og er indrettet med en god entré/fordelingsgang, hvor der er plads til opbevaring af overtøjet. Stuen er i forskudte niveauer og dermed opdelt i spisestue og en opholdsstue, der nemt kan indrettes med en hyggelig sofakrog ved den åbne pejs. Det store vinduesparti i stuen, sørger for dejligt lysindfald til rummet.

Boligens køkken er et ældre køkken, holdt i lyse materialer og med plads til en mindre spiseplads. Herfra kan bryggerset tilgås, som har udgang til haven og lidt skabsplads.
Skulle man ønske et stort og åbent køkken-alrum, er der gode muligheder for etablering/indretning af dette ved åbning af køkkenet til spisestuen.

Boligen rundes af med et stort soveværelse, med indbyggede skabe, 2 mindre værelser og et mindre badeværelse med brus.

Ude venter en dejlig lukket have, der indeholder flotte bede og beplantninger samt en fin terrasse i baghaven. Derudover er der en god carport, hvor bilen eller cykler kan holdes i tørvejr.

Book en fremvisning på 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

05 februar 13:15 - 13:45

Information om boligen

Bolig 140 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 710 m2
Carport 21 m2
Sagsnummer 2736-799
Type Villa
Opført 1963
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering