Luk fuldskærm
Naurvej 4, 9000 Aalborg
Leder du efter en villa med masser af charme og en parklignende have, centralt beliggende i Hasseris med kun 5 minutters gang til Aalborgs grønne åndehul Mølleparken. Så er muligheden nemlig her. Denne skønne villa rummer 184 m2 bolig samt kælder på 45 m2. Herudover carport og udhus med plads til havemøbler og haveredskaber. Den dejlige store grund er børnevenlig tilpasset med stor græsplæne, store terrasser, flotte træer og en plads, hvor du i fred og ro kan nyde solnedgangen over Limfjorden. Kort sagt er her plads til alle.

Bosiddende centralt i Hasseris er der kun få hundrede meters gang til de gode butikker i Hasseris Bymidte, skoler, bybus og ikke mindst Aalborg Zoo. Er det naturoplevelser det gælder, så er Mølleparken kun 5 minutter væk og herudover er der også mulighed for en rask gåtur til Kridtgraven ligesom Aalborg City også kan nås til fods eller på cykel.

Denne velholdte hvidmalede villa er opført i 1½ plan med kælder og består af det oprindelige hus fra 1923 samt en klædelig tilbygning fra 2007. Ejendommen er opført med rødt tegltag og er indenfor de sidste 20 år løbende moderniseret og vedligeholdt. Udelivet kan leves helt ugeneret på den store nyere anlagte terrasse hvoraf en del er overdækket.

Fra den hyggelige entre med trappe til 1 sal er der adgang til den store lyse opholdsstue med brændeovn og flot pudset loft. Herfra er der dobb. døre ind til spisestuen med trægulv og tilsvarende lofter. Fra opholdsstuen endvidere adgang til den nyere afd. fra 2007 med loft til kip indeh. et lækkert badeværelse samt et stort lyst soveværelse med udg. til terrassen. I forbindelse med husets entre/forstue er der adgang til endnu et badeværelse fra ca. 1997 samt lækkert køkken og stort funktionelt bryggers/baggang. Husets 1 sal indeholder 3 skønne lyse soveværelser. Kælderen er indrettet med viktualierum, depotrum samt 2 disponible rum.

Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning.

Information om boligen

Bolig 184 m2
Kælder 45 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 1288 m2
Carport 27 m2
Sagsnummer 843-1352
Type Villa
Opført 1923
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering