Luk fuldskærm
Møntergade 1B 2, 4700 Næstved
Denne veldisponerede 3 værelses lejlighed er beliggende attraktivt i hjertet af Næstved og alligevel med en rolig beliggenhed i lille velrenommeret ejerforening. Med en adresse på Møntergade 1B er du få minutters gang fra Axeltorv og den fritlagte Suså. Herlufsholmskoven og den smukke havnepromenade ligger kun få minutters gang fra hoveddøren.

Lejligheden fremstår i indflytningsklar stand og er beliggende i en smuk ejendom fra 1850. Ejerforeningen er veldrevet og fællesudgifterne attraktiv lave.


Udover en fantastisk og helt unik lejlighed, får I også en beliggenhed, der er helt ideel for jer, der ønsker at bo tæt på både midtby og natur. Samtidig får I en optimal udnyttelse af alle kvadratmeter i denne hyggelige lejlighed og af andre aktiver for lejligheden kan nævnes en stor sydvestvendt altan og ikke mindre end 2 private parkeringspladser i den lukkede gård tilfalder lejligheden.

Lejligheden indeholder: indgang via den private gård og via en trappeopgang, der kun deles med en anden lejlighed. Trappeopgangen fremstår i charmerende stil, og vil i indeværende år blive istandsat af ejerforeningen.
Du bydes velkommen i lejligheden i en åben entrè, hvorfra der er adgang til lejlighedens køkken og øvrige rum.

Køkkenet fremstår velholdt og med plads til en lille spiseafdeling. Lejligheden rummer desuden to gode værelser, begge med skabe og en dejlig stue med skøn opdeling, der helt sikkert giver god plads til gæster og hjemlig hygge. Stuen er uden tvivl lejlighedens hjerterum og med de smukke gulve og synlige bjælker, er der en virkelig dejlig stemning og hyggelig atmosfære. Fra stuen er der udgang til den store og anvendelige altan, der trods lejlighedens beliggenhed midt i byen ligger roligt, solrigt og væk fra gaden.
Lejlighedens badeværelse er pænt, praktisk indrettet og med plads til vaskemaskine.

Vi glæder os til at vise jer lejligheden.

Information om boligen

Bolig 82 m2
Antal rum 3
Etager 0
Pulterrum 6 m2
Fælles adgangsareal 8 m2
Sagsnummer 2736-863
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1850 / 2000
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering