Luk fuldskærm
Møllersvej 25, 7830 Vinderup
Er Vinderup noget for dig og sætter du pris du på, at finde et hus der ligger som en del af byens liv og meget tæt på byens hverdags faciliteter i form af indkøbs muligheder indenfor få minutters gang, skole og daginstitutioner?

Kunne du også tænke dig at bo i et område hvor der er unikke natur muligheder med for eksempel fine tur muligheder til Stubbergård eller Flynder sø. Måske er nærliggende Handbjerg Marina også noget der kunne være et aktiv hos dig - her er der badestrand, mulighed for bådplads og populær restaurant. Lyder det attraktivt? Så kunne Møllersvej 25 være noget for dig!

Vinderup er et åbenlyst godt sted at bo og samtidigt er det en super pendler by med kort afstand til både Holstebro (tilhørskommune), Struer, Viborg og Skive. Der er også tog- og bus muligheder.

Huset fremstår særdeles flot moderniseret og er klar til indflytning og danne ramme om dit hverdagsliv allerede fra dag 1.

Du får her et lækkert og smagfuldt stueplan, som bare skal opleves, både badeværelse og toilet og i det hele taget et hus med en god stil med blandt andet flotte gulve og fint lysindfald. Kælderen er med disponible rum og fremstår i bolig standard. Du får samtidigt en nem have med terrasse, garage og gode uderum.

Lyder det godt, så ring allerede nu og bestil en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Velkommen til fremvisning på Møllersvej 25.

Går du i salgstanker er du velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 120 m2
Kælder 70 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 600 m2
Garage 46 m2
Sagsnummer 803-0015
Type Villa
Opført 1937
Energimærke E

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering