Luk fuldskærm
Møllemarksvej 29, 5200 Odense V
På attraktive Møllemarksvej, finder du denne skønne og indflytningsklare villa fra 1948/2004 med et etageareal på hele 230 m². Dertil kommer god muret garage på 49 m². Boligarealet på 153 m² suppleres flot af den meget anvendelige kælder på 77 m². Der er badeværelse på alle 3 plan. Det giver ro i familien på de travle tidspunkter.

I stueplan bliver man budt velkommen i den rummelige hall-lignende entré, der forbinder husets 3 plan. Derudover, finder man det rummelige køkken, der ligger i åben forbindelse til spisestuen, der går videre ned i den tilbyggede og hyggelige opholdsstue med loft i kip og udgang til lækker terrasse. Det giver rigtigt gode muligheder for et centralt punkt i huset, hvor samværet kan være i højsædet.
Der er ligeledes flot badeværelse med brus fra 2006 og soveværelse.
1. salen byder på 2 store værelser. Det ene værelse var tidligere delt i 2 og kan let retableres. Du finder også godt badeværelse med kar.

Kælderen byder på stort "værelse", godt disponibelt rum, trapperum, bryggers og husets 3. badeværelse. Kælderen er højloftet og byder på mange anvendelsesmuligheder, uanset om man er bidt af en gal cykel eller har anden pladskrævende hobby.
Kælderen er ikke godkendt til beboelse.
Garagen med el-port byder på god plads, udover den plads bilen optager. Dertil kommer godt værksted med indlagt kraft.

På den sydlige side af det flotte glaserede tag, er der 6 KW solcelleanlæg fra 2012, der sikrer en miljøvenlig og økonomisk attraktiv strømregning.

Området byder også på alt, hvad man forventer af et villakvarter i Odense - og lidt til.
Her er nemlig gå- og cykelafstand til skoler, svømmehal, diverse stadions, skøn natur ved Roeskovsparken, Højstrup øvelsesplads og Elmelundskoven, gode indkøbsmuligheder, den kommende letbane og meget mere.
Skal man lidt længere, er der let adgang til ring- og motorvejsnettet.

Kontakt mig for en fremvisning - telefonen er åben alle ugens dage.

Information om boligen

Bolig 153 m2
Kælder 77 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 618 m2
Garage 49 m2
Sagsnummer BOSR2171
Type Villa
Opført 1948
Energimærke D

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering