Luk fuldskærm
Møllegårdsvej 4F, 4684 Holmegaard
I en mindre og fredelig beliggende klyngehusbebyggelse finder du dette meget velindrettede og fritliggende parcelhus på en nem og overkommelig grund på 273 kvm.

Huset er opført i 1981 i røde mursten med betontagsten og fine matchende vinduer, delvis i træ/alu.

Boligen rummer 84 gode boligkvadratmeter og er perfekt indrettet med en fin entrè, et godt lyst badeværelse med bruseniche, et fint bryggers med bord og vask. Dertil kommer et godt soveværelse og et fint børneværelse. I begge værelser strømmer naturligt sollys ind af de store vinduespartier og efterlader rummene med et godt lys og et flot kig til den lille hyggelige have. Ejendommens køkken er lyst og velholdt. Køkkenet ligger i åben forbindelse til et dejligt opholdsrum, der er naturligt opdelt i en rummelig spisestue og en hyggelig dagligstue. Dagligstuen er lys og badet i sol fra de store vinduer mod haven. Der er udgang fra stuen til boligens have via den ældre udestue (der ikke er noteret på BBR)

Ejendommens lille syd østvendte have ligger i rolige omgivelser bag huset. Her kan du glæde dig over en hyggelig anlagt have med god beplantning, en fin lille terrasse og en skøn fiskedam. I haven er der et fint anneks (ikke noteret på BBR), der giver gode anvendelsesmuligheder i hverdagen. Forhaven er flisebelagt og der findes fælles p-plads i umiddelbar nærhed af ejendommen. Der er et lille udhus på fællesområdet, der tilhører ejendommen.

I gå afstand fra boligen ligger togstation, busforbindelse og ikke mindst indkøbsmuligheder i Netto. Skal du handle lidt mere end dagligvarer ligger Næstved Retrail center og Næstved Storcenter i kort afstand fra boligen. Der er ca 10 minutters kørsel til motorvejsafkørsel i både nord- og sydgående retning.

Ejendommen kan erhverves med henblik på udlejning.

Information om boligen

Bolig 84 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 273 m2
Udhus 4 m2
Sagsnummer 2736-872
Type Villa
Opført / Ombygget 1981
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering