Luk fuldskærm
Mikkelhøj 70, 4736 Karrebæksminde
Skøn villa beliggende på Mikkelhøj mellem Karrebæk og Karrebæksminde, med den flotteste vandudsigt fra 1. salen til både Næstved og Karrebæksminde og ejendommen ligger endvidere godt tilbagetrukket i 2. række fra Karrebækvej.

Opvarmes med både ny varmepumpe, der udnytter energien mest muligt og naturgasfyr som er ca. 5 år herudover en hyggelig gaspejs som giver både hygge og varme. Taget er skifte for ca. 20 år siden, hvor der også blev efterisoleret på loftet således at ejendommen i dag fremstår med et flot energimærke C. ~~

Indeholder: Entre og hall med trappe til 1. salen, bryggers med egen indgang, badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser, skønt køkken/alrum med udgang til dejlig sydvestvendt terrasse og åbent i forbindelse med stuen. ~ salen: Stor dejlig stue med udgang til balkon med den skønneste udsigt udover fjorden, både mod Næstved og Karrebæksminde, værelse og badeværelse med både bruseniche og badekar samt depotrum/sauna. Endvidere dejlig anlagt have med flisebelagt indkørsel samt udhus.
Husets indretning er i top, hvor man fra den lyse hall har adgang til alle husets rum i stueplan samt opgang til 1. salen. Der vil ligeledes nemt kunne indrettes et ekstra værelse i stueplan. Endvidere 2 gode badeværelser til den travle familie. Men prikken over i`er er naturligvis stuen og balkonen på 1. salen, hvorfra den helt fantastiske udsigt over fjorden kan nydes hele året. Med til ejendommen hører endvidere egen bådplads til en mindre båd. ~

Der er kort afstand til Næstved Golfklub samt Karrebæksminde som blandt andet byder på lystbådehavne, restauranter, en af Danmarks bedste badestrande og vinterbadning samt den dejligste flotte natur.

Hvis ejendommen har skabt interesse, så kontakt os meget gerne for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 187 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 750 m2
Carport 19 m2
Sagsnummer 2736-740
Type Villa
Opført / Ombygget 1973
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering