Luk fuldskærm
Mikkelhøj 6, 4736 Karrebæksminde
Kunne I tænke jer en stor villa der fremstår moderne og med plads til familien, som tilmed har en fantastisk udsigt til Karrebæk Fjord?

Boligen ligger under 300 meter fra kysten og her er kort afstand til kanalen ved Karrebæksminde, som blandt andet huser lystbådehavn og restauranter. I byen findes også en af Danmarks bedste badestrande og hele området langs Karrebæksminde Bugt byder på flot natur. Indkøb ligger i gåafstand, og tager I bilturen på et kvarter til Næstved, finder I her et bredt udvalg af specialbutikker. Sælger har energioptimeret ejendommen således at det faktiske forbrug i sidste regnskabsår lå på 2.021 m3 gas, altså betydeligt under beregningen i energimærket. Der er endvidere pt seriøse drøftelser om at få fjernvarme til Karrebæksminde.

Du bliver budt velkommen i den fine entre, hvor du vil finde plads til opbevaring af overtøjet. Herfra kommer du ind i en af husets hyggelige stuer. Her finder du plads til en hyggelig tv-stue, som også indeholder en pejseindsats, som bidrager til den gode stemning. I denne stue, som også fungerer som et fordelingsrum finder du trappe til 1.sal, adgang til bryggers og adgang til en stor vinkelstue. Vinkelstuen byder på plads til både sofa- og spiseafdeling og bliver beriget af flot lysindfald fra vinduespartierne. Fra denne stue finder du også udgang til god østvendt terrasse. Fra vinkelstuen kan du tilgå boligens flotte Invita køkken, der er opsat i 2015 og indeholder alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er af god størrelse og her er det muligt at være flere om madlavningen, ligesom der er fundet plads til en spiseplads, hvor der kan hjælpes med lektierne imens der kokkereres. Fra køkkenet er der udgang til en overdækket terrasse og adgang til bryggers. Derudover finder du et fint gæstetoilet i husets entre.

På 1. salen kommer du op til en møblerbar repos, hvor man nemt kan indrette en kontorplads. Fra reposen kan der tilgås 3 gode værelser og et flot badeværelse med gulvvarme og badekar. I det østlige værelse, er der udgang til en altan, hvorfra du finder den skønne udsigt til Karrebæk Fjord. Derudover kan du fra det vestlige værelse tilgå dekket over værkstedet. Ude venter en flot anlagt have, med flotte blomster, buske og træer som bringer godt liv til haven.

Alle vinduer samt døre er udskiftet i 2015, nye gulve og gulvtæpper er lagt i 2015. Derudover er alle 3 gavle renoveret og facaderne udskiftet med hardieplank.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 195 m2
Antal rum 6
Etager 2
Grund 783 m2
Udhus 11 m2
Drivhus 11 m2
Sagsnummer 2736-387
Type Villa
Opført / Ombygget 1976
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering