Luk fuldskærm
Mejerivej 7D, 4700 Næstved
På Mejerivej 7D i Holsted Nord møder I denne særdeles velholdte og løbende istandsatte villa, der foruden en fremragende beliggenhed tæt på hverdagens gøremål også byder på en attraktiv planløsning med plads til familien. Hertil kommer den parklignende have, mens den flotte, rummelige udbygning også skal fremhæves.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen, og fra jeres kommende adresse er I blot få øjeblikke fra Susåskolen afd. Holsted, der er særdeles eftertragtet, og tilsvarende er I placeret hensigtsmæssigt, når det drejer sig om sådanne fornødenheder som pasningstilbud og idrætsfaciliteter. Næstved Storcenter og Bilka er også tæt ved, og endelig skal det fremhæves, at I hurtigt når den kommende motorvej mod København.

Udefra præsenterer villaen sig med et skarpt udtryk med blandt andet mahognivinduer og -døre, og som I bevæger jer inden døre, fortsætter den høje standard. Det samlede beboelsesareal er på 186 kvadratmeter i et plan, hvor den veldisponerede rumfordeling centrerer sig omkring det markante køkken-alrum og stuen. I alrummet ses et stilrent køkken og store ovenlysvinduer, mens I i stuen vil bemærke det rige lysindfald og det kipførte loft.

Planløsningen fortsættes af fire værelser, hvoraf det ene er et oplagt forældresoveværelse med eget badeværelse og walk-in-closet. Et andet værelse er udstyret med en hems, og endelig er der endnu et badeværelse og et bryggers.

Ude venter den anseelige have, der med solrige terrasser og en enorm plæne toner frem i et parklignende udseende. Dertil skal den dejlige pool nævnes, som I med garanti vil få god glæde af i løbet af sommeren. Udbygningen er ekstraordinær af kvalitet og størrelse, og således kan den tjene til et væld af formål.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 186 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 2010 m2
Udhus 21 m2
Værksted 92 m2
Brændeskur og redskabsrum 9 m2
Sagsnummer 2736-859
Type Villa
Opført / Ombygget 1979 / 2011
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering