Luk fuldskærm
Mariedalsvej 49, 4700 Næstved
Hos BoligOne har vi nu fornøjelse, af at byde jer velkommen til en indflytningsklar etplansvilla velbeliggende i det eftertragtede Holsted Nord.
Boligen er beliggende med kort afstand til alt i et område der næppe behøver yderligere præsentation.

På Mariedalsvej 49 byder vi jer indenfor i en flot rødstensvilla fra 1971, der byder på 156 flot istandsatte boligkvadratmeter, en skøn flot arkitektonisk integreret overdækning med højt til loftet og hyggelig belysning til brug året rundt i form af spot i det fine loft til kip samt en meget lækker garage med mange anvendelsesmuligheder.

Planløsningen er genial og boligen indeholder hele 4 værelser, det ene med udgang til havens store træterrasse, et lyst og rummeligt bryggers samt et virkelig flot badeværelse med en stor og utraditionel brusekabine. Derudover rummer boligen et gæstetoilet og et stort Vordingborg køkken med elementer i en smuk og moderigtig grå nuance. Køkkenet ligger badet i lys fra det flotte ovenlysvindue og i åben forbindelse til den hyggelige stue. I stuen er der ligeledes et fantastisk lysindfald med lys fra det dobbelte ovenlysvindue. Der er fra stuen adgang til husets overdækket terrasse, der er flot integreret med ejendommen og fremstår med akustikloft til kip og hyggelige spot. Udvendigt er overdækningen beklædt med vedligeholdelsesnem beklædning flot omkrænset af pampasgræs.

Inde kan I glæde jer over flotte gennemgående gulve, akustiklofter, og i køkken/alrum samt i den hyggelige stue er der leget med akustikplader på flere vægge for et behageligt indeklima.

Haven er lukket og fremstår nem at vedligeholde med en rolig forhave, en dejlig stor træterrasse og en smuk flisebelagt indkørsel. Havens primære udeområde er placeret mod syd og mod vest og rummer masser af plads til børnenes leg gennem hele året.

Information om boligen

Bolig 156 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 756 m2
Garage 24 m2
Overdækket terrasse 20 m2
Sagsnummer 2736-970
Type Villa
Opført / Ombygget 1971
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering