Luk fuldskærm
Lysholmparken 78, 4320 Lejre
Villaen ligger i et hyggeligt lukket område i gåafstand til skole, sport, indkøb med mere. Med 173 kvm velholdt bolig + 15 kvm dejlig udestue, carport etc, så er der her en perfekt bolig til familie med børn.

Rundt om villaen er der en dejlig lukket have med flere muligheder for at opholde sig på en solrig plads udover udestuen til de lidt køligere dage. Haven er nem at holde med flisebelagt indkørsel og terrasser og ellers en fin græsplæne, så der er tid til at nyde og lade haven hvile..

Med de mange værelser og den store stue er det et hus, hvor der er plads til at hele familien kan være samlet, men der er også plads til at trække sig lidt tilbage, hvis man ikke lige gider sin familie et øjeblik. Se plantegningen fremfor en lang beskrivelse.

Villaen er løbende blevet vedligeholdt og renoveret. Badeværelset blev renoveret i 2011, køkken i 1999, i 2018 blev der installeret luft til vand varmepumpe og sammenholdt med at hulmuren og loft blev efterisoleret er villaen nu energimærket med B og dermed et samlet elforbrug på ca. 9.000 kwh alt inklusiv.
Anmærkninger i tilstandsrapporten omkring taget bliver udbedret tillige med et par andre mindre ting og det samme sker i forhold til et par anmærkninger i elrapporten. Så I vil overtage en tip top bolig.

Der er en god og velfungerende grundejerforening, hvor der bliver afholdt flere fælles arrangementer for store og små.

Offentlige forbindelser er eksempelvis bus til Roskilde/Ringsted og det tager ca. 20 min. Der er gode busforbindelser langs Alfarvejen, der tager jer direkte til Lejre St., som hurtigt forbinder jer med København. Ellers ligger Lejre station ikke længere væk end ca. 4 km og der er cykelsti hele vejen, så den mulighed er der også.


Overtagelse kan ske 1. marts 2022, idet sælger skal flytte i en anden bolig. Bliver den ledig tidligere kan der også ske tidligere overtagelse.

Book en fremvisning på hjemmesiden eller ting til os på 52 11 19 06.

Information om boligen

Bolig 173 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 701 m2
Carport 24 m2
Udhus 6 m2
Overdækket terrasse 8 m2
Drivhus 6 m2
Sagsnummer 1973
Type Villa
Opført 1971
Energimærke B

Preben Markvardsen


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering