Luk fuldskærm
Lundtoftevej 6, 7100 Vejle
Kom til Lindved blot 11 kilometer nord for Vejle og oplev dette velkommende og initiativrige lokalmiljø og en by, der indeholder alt det, som en familie har brug for i hverdagen.
På Lundtoftevej 6 ligger denne hyggelige etplansvilla i gule mursten fra 1977 og venter på jer.

Ejendommen opvarmes med gas - Der gives 100.000 kr. til en ny energikilde.

Træd indenfor og begynd at udforske de 110 veldisponerede kvadratmeter, som inddeler sig i et opholdsmiljø og en soveafdeling. I opholdsmiljøet finder I et mulighedsrigt køkken, der for nu er opsat i en U-form og har plads til bespisning.
Herfra kan I tilgå hjemmets bryggers og den rummelige vinkelstue.

Stuens vinkel danner nogle rigtig gode rammer og en naturlig inddeling af rummet.
Her kan I fornemme, hvordan stuen kan opdeles i spisesektion og opholdsstue.
Solens varme stråler trænger ubesværet ind i stuen gennem de brede vinduespartier mod sydvest og oplyser hele rummet.
Det er også herfra, I får adgang til det skønne uderum.

I boligens soveafdeling gemmer sig tre gode værelser, hvoraf de to har flotte, indbyggede skabe i original 1970'er stil. Alle tre værelser har nem og hurtig adgang til badeværelset, som er beklædt med klinker og indeholder et bruseafsnit.

Haven er godt belyst og kan med sin placering bryste sig af mange solrige timer. Den store plæne kan fungere som børnenes udendørs legerum, eller hvis fingrene er grønne forvandles til en lille oase.
Fra fliseterrassen får I plads til selskaber, og det er også herfra, I hver aften kan nyde solnedgangen og værdsætte livets små goder.

I bosætter jer i et roligt kvarter på en lukket vej med kort afstand til daginstitution, skole, indkøbsmuligheder, foreningsliv og ikke mindst smuk natur, og så bliver hele familien en del af et stærkt lokalmiljø.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 110 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 750 m2
Carport 24 m2
Sagsnummer BH202262
Type Villa
Opført 1977
Energimærke D

Bo Hulegaard

Indehaver


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering